Stoelmassage

Stoelmassage is een ontspan­nende en ac­tiv­erende mas­sage in ongeveer 30 minuten. Het is korte en ef­fec­tieve manier van masseren, dit over de kled­ing heen en zon­der mas­sageolie. Deze mas­sagetech­niek is een samen­gaan van Shiatsu en de klassieke mas­sage.

Retro werkbank met daarin opgevouwen handdoeken.

Wat is stoel­mas­sage

Ik masseer de rug, schoud­ers, nek, hoofd, ar­men en han­den. De mas­sage vindt plaats op een spe­ciale mo­biele stoel. Je zit in een soort bid­houd­ing voorover, waar knieën, ar­men, borst en hoofd zijn on­der­s­te­und.

Spanning en sti­jfheid in de spieren kan de bloed­som­loop stag­neren. Vermoeidheid, hoofd­pijn of RSI zijn dan veel voorkomende klachten. Uit on­der­zoek blijkt dat men zich na enkele be­han­delin­gen fit­ter en en­ergieker voelt, met een betere bal­ans tussen lichaam en geest. Stoelmassage is dus het on­der­houden van jouw lichaam, het werkt ontspan­nend, pre­ven­tief op ziekte en stress.

Stoelmassage op lo­catie

Ben je op zoek naar een orig­i­neel cadeau voor een spe­ciale gele­gen­heid, bi­jvoor­beeld een ver­jaardag, het ju­bileum van jouw bedrijf of een presta­tie die dit ex­traatje ver­di­ent… Stoelmassage valt bij iedereen wel in goede aarde. Ik kom graag met mijn stoel naar jouw bedrijf toe en laat de medew­erk­ers ontspan­nen. Ook voor par­ti­c­ulieren en als ver­rass­ing op lo­catie.