Vanaf 15 januari is Doet Goed weer open. Lees op de COVID-19-pagina welke voorzorgsmaatregelen ik tref.

Stoelmassage

Stoelmassage is een ontspannende en activerende massage in ongeveer 30 minuten. Het is korte en effectieve manier van masseren, dit over de kleding heen en zonder massageolie. Deze massagetechniek is een samengaan van Shiatsu en de klassieke massage.

Retro werkbank met daarin opgevouwen handdoeken.

Wat is stoelmassage

Ik masseer de rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen. De massage vindt plaats op een speciale mobiele stoel. Je zit in een soort bidhouding voorover, waar knieën, armen, borst en hoofd zijn ondersteund.

Spanning en stijfheid in de spieren kan de bloedsomloop stagneren. Vermoeidheid, hoofdpijn of RSI zijn dan veel voorkomende klachten. Uit onderzoek blijkt dat men zich na enkele behandelingen fitter en energieker voelt, met een betere balans tussen lichaam en geest. Stoelmassage is dus het onderhouden van jouw lichaam, het werkt ontspannend, preventief op ziekte en stress.

Stoelmassage op locatie

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld een verjaardag, het jubileum van jouw bedrijf of een prestatie die dit extraatje verdient... Stoelmassage valt bij iedereen wel in goede aarde. Ik kom graag met mijn stoel naar jouw bedrijf toe en laat de medewerkers ontspannen. Ook voor particulieren en als verrassing op locatie.