Vanaf 15 januari is Doet Goed weer open. Lees op de COVID-19-pagina welke voorzorgsmaatregelen ik tref.

Ontspanningsmassage

Door massage krijg je de gelegenheid om tot rust te komen en het hoofd leeg maken, het lichaam voelt dan weer aangenaam en ontspannen aan. De ontspanningsmassage is een zachte en rustige massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Lichaam en geest zullen weer rustig worden en in een ontspannen staat terecht komen.

Schouders worden gemasseerd.

Meer aandacht voor gezond leven, eten en bewegen

Een regelmatige massage geeft het lichaam meer vitaliteit en werkt preventief: het versterkt je immuunsysteem, het geeft een betere bloedcirculatie, sneller spierherstel, vermindering van stress, meer beweeglijkeid, zuivert het lichaam door snellere afvoer van afvalstoffen.

Een massage op maat

Een massage stem ik af op het moment wat jij nodig hebt, wat de hulpvraag of klachten zijn. Ik masseer de achterzijde van het lichaam en wel van top tot teen, hierna volgt de voorzijde van het lichaam.

Vaak werk ik intuitief en pas grepen toe uit de klassieke massage, rebalancing en drukpuntenmassage. Het lichaam wordt stevig of meer ontspannen gemasseerd dit in overleg met jou.

Een massage bestaat uit lange rustige strijkingen, vloeiende bewegingen, of uit lichte of stevige knedingen. Ook pas ik drukpuntenmassage toe en eindig ik met schuddingen en het wiegen van het lichaam.

Massage heeft een gunstige werking op

  • Spanningshoofdpijn en vermoeidheid
  • Herstel na ziekte of blessure
  • Afvoer van afval- en gifstoffen
  • Betere doorbloeding van de spieren
  • Ontspanning en energiedoorstroming
  • Bewustwording van eigen houding
  • Overbelasting
  • Vitalisering van lichaam en geest
  • Betere nachtrust

Ben je onder behandeling van bijvoorbeeld een fysio- of manuele therapeut of chiropractor? Deze behandelingen kunnen meer effect hebben, wanneer hieraan vooraf een ontspanningsmassage plaatsvindt.

Duomassage

Duo massage is een massagevorm waarbij twee personen gelijkertijd door twee massagetherapeuten gemasseerd worden. Gezellig met je partner, vriend of vriendin. Een heel bijzondere ervaring!

Een DUO-massage is ook bijzonder geschikt om cadeau te doen. Bijvoorbeeld voor een huwelijk, verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Je kunt de Duo Massage natuurlijk ook cadeau doen aan je partner.