Vanaf 15 januari is Doet Goed weer open. Lees op de COVID-19-pagina welke voorzorgsmaatregelen ik tref.

Iets over mij

Ik ben Bert Vossen een enthousiaste, creatieve man. Geboren in peeldorp Ospel – Nederweert, trotse vader van een zoon en dochter. Inlevingsvermogen, aandacht en professionaliteit vormen de basis van waaruit ik werk.

Masseur Bert Vossen zit op een massagetafel in een massagepraktijk.

Mijn ogen en mogelijkheden werden heropend

Soms gebeuren er dingen in je leven waardoor je een andere koers dient te gaan varen: dat overkwam mij ook. Ik heb mijn baan als beheerder van museum de Tiendschuur vaarwel moeten zeggen vanwege mijn plotselinge slechtziendheid.

Mijn belangstelling voor masseren werd gewekt tijdens een lange revalidatieperiode op Visio Het Loo Erf in Apeldoorn. Aansluitend begon ik in 2007 aan de opleiding voor sport- en ontspanningsmassage. Met veel plezier vond ik in 2009 een nieuwe uitdaging een eigen massagepraktijk.

Ik 'kijk' met mijn vingers

Mijn visuele beperking biedt me zelfs voordelen: mijn tastzin (het voelen) is beter ontwikkeld. Hierdoor ‘kijk ik met mijn vingers’ en onderscheid ik me ten opzichte van andere masseurs.

Ik heb een MOOI vak en vind het prettig om met mensen te werken. Het schept mij voldoening om iemand verlichting te geven of zelfs helemaal van hun klacht(en) te bevrijden. De combinatie van aanraking en aandacht binnen het kader van respect en vertrouwen zijn daarbij voor mij essentieel. Ik masseer vanuit mijn hart en intuïtie.

Het is mijn passie om in een open sfeer te werken en daarbij te ontdekken wat de ander nodig heeft op dat moment.

Massage heb ik ontdekt als een (h)eerlijke manier van werken. Vandaar de naam 'Doet Goed'.

Opleidingen en referenties

  • Sport- en ontspanningsmassage NGS, Stoelmassage, Blessurepreventie NGS, Integratieve massage, Triggerpoint, NLP.
  • Regelmatig ben ik als masseur actief bij onder andere: Kennedymars, Vierdaagse Nijmegen, de marathon van Eindhoven, Duchenne Heroes en Tour For Life (Artsen zonder Grenzen), BSW Weert.
  • Vroeger was ik actief als wielrenner en deed ik veel aan hardlopen. Mijn hobbies zijn schilderen en het organiseren van kleine concerten. Mijn oorsprong ligt bij Moulin Blues Ospel dat ik in 1986 het licht gaf.