Stoelmassage

Stoelmassage geef ik op een ontspannen en activerende manier in ongeveer 20 minuten. Deze massagetechniek is een samengaan van Shiatsu en de klassieke massage.

Ik masseer de rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen. De massage vindt plaats op een speciale mobiele stoel. Je zit in een soort bidhouding voorover, waar knieën, armen, borst en hoofd zijn ondersteund. Ik geef deze massage terwijl u uw kleding aanhoudt. Dit kan plaats vinden in mijn praktijk, op uw werk of bij u aan huis.

Spanning en stijfheid in de spieren kan de bloedsomloop stagneren. Vermoeidheid, hoofdpijn of RSI zijn dan veel voorkomende klachten. Uit onderzoek blijkt dat men zich na enkele behandelingen fitter en energieker voelt, met een betere balans tussen lichaam en geest. Stoelmassage is dus het onderhouden van uw lichaam, het werkt preventief op ziekte en stress.

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld een verjaardag, het jubileum van uw bedrijf of een prestatie die dit extraatje verdient... Stoelmassage valt bij iedereen wel in goede aarde. Ik kom graag met mijn stoel naar uw bedrijf toe en laat de medewerkers zalig genieten. Ook voor particulieren en als (b.v. verjaardags-)verrassing op locatie.

Massagevormen